Opleiding ‘Yoga bij Kanker’ gehaald

Het heeft lang geduurd, voor hier weer nieuws te lezen is. Is er dan in de tussentijd niets gebeurd? Jawel hoor ook bij mij is, zoals bij iedereen, alles constant in beweging.
En hoewel mijn site het nog niet vermeld bij de yoga-lessen die ik geef, wil ik hier laten weten dat ik het afgelopen jaar de opleiding Yoga bij Kanker heb gevolgd.

Op 18 juni mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen en vanaf dat moment ben ik dus gecertificeerd H-yoga docente en mag ik professionele lessen geven aan mensen die kanker hebben of hebben gehad. H-Yoga brengt verlichting en geeft rust bij vermoeidheid, stress, angst etc. bij kanker. Vanaf september 2016 geef ik wekelijks les in Berkel-Enschot, op donderdagochtend van 11.00 uur tot 12.15 uur.

En als ik dan ook nog in een Amerikaans onderzoek lees hoeveel goed yoga doet voor mensen met kanker kan ik slechts zeggen dat ik dankbaar ben deze doelgroep les te mogen geven.

Nieuwsgierig naar het artikel? klik op onderstaande link.
Regular yoga can help cancer survivors